O nama

Naše gospodarstvo postoji od 2014., a broji četiri člana; Marijo Ožanić kao nositelj, supruga Maja te kćeri Valentina (5) i Anđelina (7) koje su stalno uz nas u svakom koraku i prate nas u svemu. Počeli smo 2011. godine kada smo se doselili kao dečko i cura na Drenovac u Ogulinu u kuću ženine bake i nismo imali ništa od životinja. Odlučili smo potom kupiti kokoši nesilice. Dobili smo dvije koke i kokota za početak i uzeli male piliće nesilice koje smo hranili, njih 30.  I tako je sve krenulo. S obzirom da sam i prije, kao dijete sa sela, sve radio s roditeljima ništa mi nije bilo teško u ovim našim počecima.

Danas se bavimo uzgojem kokoši hrvatica i kokoši nesilica, proizvodnjom jednodnevnih pilića te proizvodnjom jaja iz slobodnog uzgoja čije koke borave cijeli dan po vani i nisu u kavezima, jer nam je iznimno važno imati human pristup prema životinjama.

Sada Vam iz ponude našeg OPG-a možemo ponuditi domaća jaja iz slobodnog uzgoja, jednodnevne piliće kokoši hrvatica, odrasle kokoši nesilice i hrvatice, ali i druge izvrsne prirodne proizvode i to džem od malina, džem od kupina, džem od aronije, džem od šljiva, kao i prirodne sirupe i to sirup od malina, sirup od kupina, sirup od aronije, sirup od cikle i mrkve, sok od jabuka (čisti) , kao i sok od jabuke i aronije (čisti).

Sve artikle možete naručiti na našem web shopu na slijedećem linku: https://webshop.opgozanic.com/